Voor Makelaars

U als makelaar weet hoe belangrijk het is dat een woning zo goed mogelijk gepresenteerd in de verkoop gaat. En dat ook niet iedere woningeigenaar de mogelijkheid heeft dit op eigen kracht te realiseren.

Er staan momenteel veel huizen te koop. U als makelaar of uw kantoor moet het voortdurend opnemen tegen de concurrentie. Om u te onderscheiden in een markt waarin de koper steeds kritischer wordt is het belangrijk om uw huizen optimaal te presenteren. 

Verkoopstyling kan u en de verkoper helpen de woning zo te presenteren zodat het voor een groot publiek aantrekkelijk wordt. De steeds meer kritisch wordende verkoper krijgt zo het gevoel dat u als makelaar er alles aan doet om de woning te kunnen verkopen. Verkoopstyling is geen garantie voor verkoop, maar huizen die optimaal gepresenteerd zijn maken een kans sneller te verkopen tegen een hogere prijs. Uit verschillende onderzoeken en in de media is bewezen dat verkoopstyling werkt. 

Ieder type woning komt hiervoor in aanmerking. Elke woning heeft zijn unieke kenmerken en identiteit, maar 90% van de potentiele kopers zijn niet in staat om door de persoonlijke inrichting van een woning te kijken. Verkoopstyling gaat verder dan opruimen, schoonmaken, het bekende boeketje, en de appeltaart. Verkoopstyling creëert ruimte en sfeer, geeft een realistische weergave van de ruimte, maakt de woning minder persoonlijk en benadrukt de functionaliteit ervan. Hierdoor geeft het de mogelijkheden en de potentie van de woning aan.  

NIENKZ helpt de verkoper zoveel mogelijk met bestaande  middelen en minimaal budget het huis te optimaal te presenteren. Hierbij kunt u denken aan kleur advies, meubelopstellingen, opruimen en organiseren van persoonlijke spullen, sfeer creëren d.m.v. van accessoires, en het benadrukken van de mogelijkheden die het huis bied. Bovendien kan NIENKZ ook voor u de woningfotografie professioneel verzorgen, zodat alles in een enkel bezoek geregeld wordt. Wel zo handig.

Bent u benieuwd wat NIENKZ voor u kan betekenen of heeft u vragen over de mogelijkheden van verkoopstyling en/of woningfotografie, neem dan contact op met NIENKZ voor een verdere kennismaking of een vrijblijvende toelichting op NIENKZ’s werkwijze.