Diensten & Tarieven

Verkoopstylingadvies (mondeling) € 149

 

 

In een bezoek van ca. 2 uur wordt een inventarisatie van de woning gemaakt. Per ruimte (inclusief vooraanzicht, tuin, schuur en garage) krijgt u advies over hoe u de ruimte zo optimaal mogelijk kunt presenteren voor bezichtigingen en voor de fotopresentatie. Er wordt gekeken naar de sfeer, ruimtelijke indeling, leefbaarheid en functionaliteit van elke ruimte. Daarnaast ontvangt u een brochure met handige tips voor een bezichtiging of open huis.

 

Met de adviezen kunt u zelf meteen aan de slag, maar u kunt natuurlijk ook besluiten de verkoopstyling door de verkoopstylist van NIENKZ te laten uitvoeren.

 


Verkoopstylingadvies (schriftelijk) € 189

In een rapport worden alle mondelinge adviezen per ruimte, aangevuld met foto's, uitgebreid op schrift gezet, zodat u een handig naslagwerk hebt om de woning op een voor u handig moment verkoopklaar te maken. Daarnaast ontvangt u een brochure met handige tips voor een bezichtiging of open huis.

 

Met de adviezen kunt u zelf meteen aan de slag, maar u kunt natuurlijk ook besluiten de verkoopstyling door de verkoopstylist van NIENKZ te laten uitvoeren.

 


 Puntjes op de “i” € 95

In een kort bezoek van maximaal een uur krijgt u een goed beeld van de eventuele problemen/tekortkomingen van de woning. U krijgt handige tips, adviezen en oplossingen aangedragen. Speciaal bedoeld om de puntjes op de “i” de zetten voor een Open Huizen Route, Kom en Kijkdagen, maar ook voor bezichtigingen op afspraak of voorafgaande aan het maken van foto’s voor brochures en internetpresentaties.

 

Inrichten van leegstaande of modelwoning (prijs op aanvraag)

Een leegstaande woning is moeilijk te verkopen. Het mist sfeer en ruimtebeleving. Een aspirant koper kan zich moeilijk voorstellen hoe het huis eruit ziet met zijn eigen meubels. Het inschatten van de ruimte en de mogelijkheden van de ruimtes blijkt ingewikkeld. NIENKZ kan een leegstaande woning weer sfeer en uitstraling geven door het (tijdelijk) te meubileren. Zo wordt weer duidelijk wat de potentie is van de woning. 

 

Voor alle diensten geldt dat het uitgangspunt is dat er wordt gewerkt met de aanwezige materialen, of juist het weglaten ervan, eventueel aangevuld met accessoires. Soms zijn er grotere handelingen nodig om een woning optimaal te presenteren. Denk hierbij aan het verven van een muur of plafond, het wegwerken van achterstallig onderhoud of het opknappen van de tuin. In overleg wordt besproken wat nodig is en hoe dit gerealiseerd kan worden.

 

 

Op maat

Heeft u specifieke wensen? Neem gerust even contact op

 
Woningfotografie € 149

Een goede fotopresentatie is essentieel voor zowel internet als voor een brochure. Als uw woning verkoopklaar* is kan NIENKZ voor u de woningfotografie verzorgen. U ontvangt een selectie van 15-20 binnen- en buitenbeelden. Deze zijn professioneel gefotografeerd en bewerkt. Om de volle potentie van de woning te laten zien combineert NIENKZ een foto opdracht vaak met verkoopstyling.

 

*In overleg wordt bepaald of de woning voldoende verkoopklaar is. NIENKZ hanteert het standpunt dat alleen woningen worden gefotografeerd die netjes gepresenteerd zijn.

 
Cadeaubon

Is er iemand in uw omgeving die van plan is zijn huis te verkopen of dat al probeert maar geen succes heeft? Met de cadeaubon geeft u advies op maat. Leuk om te krijgen, maar ook om te geven! 

Alle bovenstaande diensten kunt u cadeau doen.

Genoemde tarieven gelden voor particulieren en zijn inclusief BTW.
Buiten Utrecht hanteert NIENKZ € 0,30 per km.
Parkeergeld is voor rekening van de opdrachtgever.